Smukke gardiner på mål pynter på hjemmet

05 oktober 2021
Mathias Nielsen

editorial

Gardiner er en smuk måde at gøre hjemmet personligt på

Hvis du går bare lidt op i boligindretning, så sætter du sikkert også pris på, at dit hjem er både hyggeligt og personligt. Der er mange forskellige ting du kan gøre for at få et mere personligt hjem, hvor du kan lide at opholde dig og hvor du kan nyde at have gæster i form af venner og familie. Hvis du skal gøre hjemmet personligt, så handler det om nøje at udvælge de ting, som du dekorerer hjemmet med.

Du kan eksempelvis vælge at købe ting på loppemarked eller dekorere med arvestykker eller souvenirs fra rejser, hvis du vil gøre hjemmet unikt. Men du kan også arbejde med at bruge nogle lidt mere, så at sige, “bold” design-valg. Og her kommer tekstiler ind i billledet.

Typisk bruger vi mange forskellige former for tekstiler i hjemmet, og det er især i forhold til polstringen på vores møbler, gulvtæpper, plaider, puder, sengetæpper og ikke mindst gardiner. Én af de typer af tekstiler, der er nemmest at udskifte og ændre på er gardinerne. Foruden en æstetisk funktion, har gardinerne også flere praktiske fordele: De skærmer for lyset, når du skal sove, de holder nysgerrige blikke ude, så man ikke kan se ind gennem dine vinduer, de hjælper på akustikken, så det er mere behageligt at opholde sig og tale sammen i rummet. Der er, med andre ord, mange fordele.

Derfor bør du få syet gardiner på mål

Hvis du skal ud og have dig nogle gardiner, bør du overveje at få lavet gardiner efter mål i Frederikssund. På den måde sikrer du dig, at gardinerne passer helt præcist til dit hjem. Der kan nemlig nemt være forskel på vinduesstørrelser, lofthøjder med videre fra hjem til hjem. Held og lykke med dit gardin projekt i dag.