Skal du sælge bolig i Frederikssund?

16 marts 2020
anne-mette_hansen

Står du overfor at skulle have sat din bolig til salg? Når du skal sælge en ejendom, er det vigtigt at vælge en dygtig ejendomsmægler, som kender til dit område og som har køberkartoteket fyldt med potentielle købere. Så sikrer du, at du får solgt din bolig hurtigt, effektivt og til den rette pris. Det kan også være, at du blot overvejer et ejendomssalg og derfor godt kunne tænke dig en vurdering af din bolig? Her er det lige så vigtigt at vælge en ejendomsmægler fra lokalområdet med stor erfaring, så du får den mest korrekte vurdering.

Vælg den rette ejendomsmægler i Frederikssund

Der er flere ejendomsmæglere i Frederikssund. En af dem er Laksø Bolig. Dette firma har stor erfaring i området og har solgt mange boliger på kort tid. De kan både hjælpe dig med vurdering og salg af sommerhus og almindelig helårsbolig.

Laksø Bolig er en uafhængig ejendomsmægler. Det vil sige, at de ikke er medlem af en kæde. Med faste lave omkostninger kan de derfor tilbyde at sælge din ejendom til et fast salær, som reelt set afspejler tidsforbrug og markedsføring. 

Laksø Bolig er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og følger selvfølgelig alle retningslinjer for moral og etik.

Laksø Bolig tilbyder en gratis vurdering af din bolig

Ethvert ejendomssalg starter med en realistisk vurdering af ejendommen. Hos Laksø Bolig kan du altid få en gratis salgsvurdering af din ejendom. Det er bare at klikke ind på deres side og booke en tid til det. Så får du besøg af firmaets super flinke kvinder Ulla og Tine. De møder dig altid med et smil og godt humør. Når salgsvurderingen er foretaget, hjælper de dig godt videre i processen med at sælge din ejendom!

Læs meget mere om Laksø Bolig i Frederikssund her: https://laksoebolig.dk/ – og bliv klar til at sælge din ejendom!