Skab stemning og hygge med et Ib Laursen tæppe

15 august 2022
astrid_pedersen

editorial

Er du på udkig efter spændende tæpper til boligen? Så kan du finde hvad du søger hos Bydahlliving, som fører et stort udvalg af lækre designer produkter fra kendte brands.

Ib Laursen quilts

Tjek for eksempel den utroligt smukke og søde quilt fra Ib Laursen. Dette tæppe klæder en hver sofa i et hyggeligt hjem, og passer lige så fint til din dagligstue som til familiens sommerhus.

Et quiltet Ib Laursen tæppe kan bruges som hyggetæppe når der skal ses fjernsyn eller læses i sofaen på kolde vinter aftener eller som sengetæppe, og gør dig rigtig godt som et dekorativt element i din stue eller dit soveværelse.

Den fine quilt fås i flere varianter og farver, med eller uden mønster. Den ægte quilt connoisseur vil sætte pris på den utroligt flotte og charmerende jubilæums quilt, som er et patchwork af stof kvadrater med forskellige mønstre – ægte kræs for kendere!

image

Plaider fra Ib Laursen

Ib Laursen excellerer også inden for feltet plaider. I Ib Laursens omfattende vare katalog finder du således et stort udvalg af lækre, bløde plaider i rene kvalitets materialer, for eksempel uld og bomuld. Plaider fra Ib Laursen fås i flere farver og mønstre, med og uden frynser, og vil uanset hvad passer perfekt i sofaen i et dansk designerhjem.

Gulvtæpper fra Ib Laursen

Foruden de oven for nævnte typer tæpper, er Ib Laursen også leveringsdygtig i flotte og lækre gulvtæpper og måtter. Du kan finde det helt perfekte tæppe til gulvet i soveværelset eller til dit sommerhus – eller måske endda til boligens dagligstue. Gulvtæpper fra Ib Laursen findes i alle variationer, fra den klassiske kelim til smukke, farvestrålende gulvtæpper i genbrugs plastik, som egner sig helt perfekt til køkkengulvet.

Du kan læse meget mere, og se det store udvalg af Ib Laursen produkter i den online shop på Bydahlliving.dk.