Sæt præg på din træterrasse

08 juni 2020
cecilie_mortensen

En træterrasse kan komme i mange forskellige udseender og designs. Og det betyder også, at du kan få en unik løsning til din bolig, hvis det er blevet tid til en træterrasse, så du kan nyde vejret endnu mere. 

Det er helt naturligt, at der kan være forskellige ønsker til en terrasse, alt efter de behov din husstand har. Hvis du har børn kan det være, at du gerne vil undgå for mange plateauer. Og hvis du gerne vil have god spiseplads, så kan det være, at der skal være færre niveauforskelle, så der er plads til borde, grille og forskellige loungemøbler. Hvis du vil hyre hjælp til din træterrasse, så vil de også spørge ind til de ønsker, du måtte have. For du skal naturligvis være med til at sætte dit præg, så terrassen bliver, som du ønsker det. En anden fordel ved at hyre et firma er, at de kan vise dig forskellige muligheder, når det kommer til terrassen – for det er ikke altid selv, at man har klar over, hvordan tingene kan laves. Og måske bliver du klar over nye muligheder, du ikke kendte til. 

Forskellige typer af træterrasser

Når du skal have lavet en træterrasse, så vil du opdage, at en træterrasse ikke bare er en træterrasse. Der kan både vælges forskellige typer af træ, og der kan vælges forskellige behandlinger af træet – og så kan træet naturligvis også males i forskellige farver – alt efter hvad du foretrækker. 

Hvis du gerne vil have inspiration til, hvordan træterrasser kan se ud, så viser de forskellige firmaer ofte billeder af det arbejde, de har lavet. Det giver dig også hurtigt en idé omkring den stil, du gerne vil have – men også hvad der er muligt. Brug derfor gerne tid på at finde den stilart, der er dig – og del det gerne med det firma, du vil bruge.