Sådan laves dit balkonværn i stål

27 august 2020
Silje Hansen

Hvis du er så heldig, at du har en balkon, så er det selvfølgelig et must, at der også er et godt og sikkert balkonværn. For det første gør det balkonen sikker at bruge, og for det andet er det et krav, at der skal være lukket af, så der ikke kan ske uheld eller andet, hvor man kan nemt kan falde ned fra balkonen. 

Spørgsmålet er selvfølgelig bare – hvem skal du have fat i, når du skal have lavet et balkonværn i stål? For at hjælpe dig på vej, kan du starte med at kontakte en smed. 

Find en smed der kan hjælpe med et balkonværn

En smed er som skabt til enhver opgave, hvor der skal laves noget i stål. Derfor skal du selvfølgelig også have fat i en smed til et balkonværn i stål. 

Når du kontakter en smed, så kan smeden rent faktisk hjælp dig gennem processen på flere måder. Først og fremmest skal smeden selvfølgelig kende til de mål, som din nuværende balkon har. Derefter kan et være, du har ønsker til udseendet. Herefter kan smeden gå i gang med at lave en tegning over det værn, der skal laves. På den måde har du også en finger på pulsen, så du ved, hvordan balkonværnet i stål kommer til at se ud. 

Når tegningen af balkonværnet i stål er færdig og godkendt, så kan smeden gå i gang med at lave selve værnet. Og som det sidste step kan smeden selvfølgelig også montere det. Der er altså heller ingen tvivl om, at du er i gode hænder helt fra start og til slut. Det kan nemlig være utrolig rart, når det er den samme fagperson, som er på hele opgaven. På den måde er du nemlig mere sikker på, at løsningen også bliver, som I har aftalt. Det vil du uden tvivl også opleve, når du kontakter Røn Petersen til en opgave.