Professionel hjælp til maling af bolig hos din maler i Rødovre

02 februar 2022
astrid_pedersen

editorial

Skal stuer og værelser i dit hus eller i din lejlighed sættes i tip top stand? Så bør du alliere dig med en dygtig lokal maler.

Hvordan kan en maler hjælpe mig?

Måske mener du ikke det er nødvendigt at tilkalde en professionel maler når boligen skal males indvendig. Det kræver ingen særlig autorisation at svinge en maler pensel – og såvel udstyr som materialer kan indkøbes i det nærmeste byggemarked.

Men du skal tænke på at malerarbejde ikke er gjort med at påføre vægge, lofter og indvendigt træværk et par liter maling. I hvert fald ikke hvis resultatet af malerarbejdet skal være flot og holde i mange år.

Der går et stort stykke forberedende arbejde forud for et stykke vel udført malerarbejde. Og her skal du altså være forberedt på at bruge mange dage, sandsynligvis endda uger.

maler rødovre

Der ud over er det langt fra nogen gratis omgang selv at male sin bolig indvendig. Du skal ud og skaffe såvel pigmenteret maling som hvid grunder, primer, træmaling til paneler og dørkarme, og så selvfølgelig lofthvidt.

Samtidig skal der indkøbes malertape, spartelmasse, sandpapir og afdæknings materialer – pap og plast – til gulve og møbler. Og er du ikke i forvejen i besiddelse af pensler, ruller, spartler og maler bakker skal dette udstyr også indkøbes hvilket hurtigt kan løbe op.

En dygtig maler vil kunne spare dig for det hårde og tidskrævende malerarbejde. Det vil hurtigt stå klart at det bedre kan betale sig med en dygtig maler på opgaven – og det behøver ikke at koste en bondegård.

Find den rette maler i Rødovre

Hvis du er bosat vest for København i den københavnske bydel Rødovre kan du med fordel vælge en Malerkanonen maler når boligen skal males fra kælder til kvist. Du kan indhente et skarpt tilbud på indvendig maling af boligen via hjemmesiden malerroedovre.dk