Prøv klinker med mønstre og motiver

30 juni 2021
anders_lundtang_hansen

Man kan få gode klinker, der findes i forskellige størrelser og farver, hvor man kan bruge dem som belægning til ens gulv, eller man sætter dem op på væggene såsom i et køkken-alrum eller ude på badeværelset.

Man kan sætte de klinker op meget ensformigt, så de givet et ensrettet mønster i det område, hvor man sætter dem op, men man kan også sætte dem lidt “skævt” op, så de bryder rytmikken og giver et spændende udtryk af kigge på.

Men igen findes der også klinker, som man kan få med mønstre og motiver på, eller man kan indsætte dem med ens egne motiver på.

Det åbner pludselig en verden med mange muligheder, hvor man eventuelt kan åbne op for ens indre kunstner.

Gør klinkerne lidt sjovere at kigge på

Flere af os har nok prøvet at være på toilettet hos andre og brugt tiden på at kigge på klinkerne for at opdage, at der måske er enkelte klinker, der har motiver eller mønstre på sig.

Så prøver man at se, hvor mange gange de går igen, om man kan tælle dem alle, og om der er et mønster i sammensætningen på dem.

Hvis man ikke kan få det til at passe med det mønster, man selv har fundet frem til, så er det lige før, at man spørger dem, der har valgt klinkerne, hvad man tænkte i sin tid, da man satte dem op.

Nogle klinker kan man allerede få med mønster, former og andet på sig, for det er mere tilfældigt efter, hvad der er tale for noget materiale, de klinker er lavet af.

Men som sagt kan man også få nogle, hvor der er mønstre på dem i forvejen; men atter kan man måske selv male dem, tegne på dem eller på anden måde udsmykke dem mere permanent, så man sætter sit personlige præg på dem.