Opgrader hjemmet med nye gulve

08 november 2019
admin

Nye gulve kan gøre en massiv forskel på både, hvordan dit hjem ser ud, men også hvordan det føles. Med nye og lækre gulve kan bare det at gå rundt i dit hus føles helt nyt – på en god måde! Du kan også vælge at lave helt nye indtryk i dit hjem med nye fliser, trægulve eller noget helt tredje!

 

Mange forskellige gulv af vælge imellem

 

Der findes et hav af forskellige gulvtyper, som alle kan bidrage med noget forskelligt. Hvis du gerne vil have noget tidsløst og klassisk, kan du aldrig gå galt med et massive plankegulv. Hvis du gerne vil have noget, som ser en anelse mere sofistikeret ud, så er et sildebensgulv i træ altid en sikker vinder. Når du laver gulv i massivt træ, bliver prisen som regel også højere, men du får et gulv som kan holde en livstid. Du kan også vælge at lave noget mere industrielt ved at lave enten et beton- eller epoxygulv, som kan have lige den farve og overflade som du lyster.

 

Få det lavet ordentligt

 

Du har nok læst en masse forskellige artikler om, hvordan man laver nyt gulv selv, men selvom det er billigere, er det ikke altid bedre. Mange vil have svært ved at lægge gulvet jævnt og pænt, og hvis du overvejer et sildebensmønster, kan det være ekstremt svært at holde overblikket. Hvis du gerne vil have støbt et betongulv, kan det også hurtigt blive skævt, og epoxygulve må kun specielle virksomheder lave. Hvis du gerne vil have et ordentligt gulv, som kan holde til alt det som det skal, er det vigtigt, at du finder en ordentlig håndværker. Hvis du vil have det bedste af det bedste, så burde du stærkt overveje dem fra https://assensgulv.dk/, som er stolte af altid at levere topkvalitets gulvbelægning til deres kunder.