Lån penge til istandsættelse af din bolig

26 juli 2020
lotte_hindsberg

I dag er det muligt at låne penge til boligistandsættelse. Det kan være til et nyt badeværelse, et nyt køkken eller måske til at få ordnet dit hus facade. Der findes flere muligheder for at låne.

Du kan låne pengene i en traditionel bank, i en online bank eller du kan låne penge til materialerne i butikkerne. Der er også flere håndværkere der har lavet aftaler, typisk med online banker, om at de hjælper med låneansøgninger og på den måde får finanseret istandsættelse.

Om du skal vælge den ene eller den anden løsning er ofte individuelt, men det er nemmere og hurtigere at låne online. 

Søg op til flere lån og vælg den bedste

Da det er hurtigt og nemt at søge online, kan det godt betale sig at bruge det ekstra par minutter og søge op til flere lån. Gerne mere end 3. Der kan være mange penge at spare i renter og gebyr ved at tage sig tid at finde det helt rigtige lån. Husk at de lån du søger skal være sammenlignelige. Der findes flere hjemmesider der har specialiseret sig i at hjælpe med at finde de bedste lån og lån der kan sammenlignes. Det er et godt sted at starte.

Husk at lægge et budget

Samtidig med at du sidder og drømmer om et nyt hjem, bør du lægge et budget. Start med at finde ud af ,hvad du har af indtægter og udgifter og læg efterfølgende et budget. Budgettet skal hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har af penge til at betale af på det nye lån. Det er vigtigt at dit budget ikke er så stramt, at du ikke har råd til en tur i byen eller at der er penge sat af til uforudsete udgifter. Er der ikke det har du gjort dig selv sårbar i forhold til at kunne betale lånet tilbage.