Hvilke døre kan du vælge imellem?

03 februar 2022
Steffen Petersen

editorial

Der er mange forskellige døre, som du kan vælge imellem, men du skal finde den dør, der passer bedst til dig og dit hjem. Hvis du ikke har kigget på døre før, så vil du blive overrasket over, hvor mange du egentlig kan vælge imellem. De kommer nemlig i forskellige farver og designs.

Læs med i dette indlæg om de forskellige døre, som du kan vælge imellem til dit hjem.

 

fransk dør

 

Franske døre

De franske døre er meget elegante og traditionelle. De kan se flotte ud i et hjem, der dyrker det traditionelle look. En fransk dør kan åbne et rum op, særligt hvis du bor meget tæt eller med minimal plads. Det kan også være, du gerne vil kunne lukke af et rum, der hører til din stue. Det kan f.eks. være at din spisestue og faktiske stue lægger op til hinanden. Her vil en fransk dør være helt perfekt at vælge.

 

PVC-døre

Der er mange forskellige PVC-døre på tilbud til meget konkurrencedygtige priser. Mange vælger ikke kun PVC døre af budgetmæssige årsager, men der er også andre grunde til, at folk kan lide dem. PVC-døre er f.eks. meget nemme at rengøre og vedligeholde. Det skyldes, at de ikke absorberer snavs eller støv. Det falder simpelthen af, når du tørrer dem af.

 

Trædøre

Du kan også vælge trædøre til dit hjem. Hvis du allerede bor i et hjem, hvor der er meget træ, vil trædøre være en oplagt tilføjelse. Du kan vælge trædøre i forskellige træsorter, så det passer med stilen i dit hjem. Der findes træsorter som f.eks. fyrretræ og mahogni.

Døre af fyrretræ har tendens til at være billigere end andre typer trædøre. Trædøre er ligesom franske døre meget elegante og tidsløse i deres design og udseende. Derfor vil det passe perfekt hjem til dig, hvis du allerede har en masse møbler i træ.