Hvad er goderne ved at få en luft til vand varmepumpe?

25 oktober 2021
cecilie_mortensen

editorial

Lige når det kommer til en luft til vand varmepumpe, så er der flere forskellige goder forbundet med dette valg. Det kræver selvfølgelig en forklaring, hvilket du også får her. 

Disse goder vil du opleve ved en luft til vand varmepumpe

Du kan mindske din varmeregning 

En af de ting du især vil opleve med en luft til vand varmepumpe er, at du kan mindske varmeregningen betydeligt. For det at en varmepumpe primært bruger luften udenfor til at kunne opvarme dit brugsvand betyder selvfølgelig, at der trækkes på en energikilde, der ikke koster dig noget. 

Du får en grønnere bolig

En anden gode ved en varmepumpe er, at du får en grønnere bolig. For du får nemlig installeret en løsningen der gør, at din bolig udleder mindre CO2, som er en af de store klimasyndere. 

Du kan få en varmepumpe på abonnement 

En tredje gode ved en luft til vand varmepumpe er, at du kan få den på abonnement. Det betyder, at du kan undgå at skulle lave en tung investering. En varmepumpe kan nemlig være en ret så pebret fornøjelse, men heldigvis gør abonnementsløsningen, at du “kun” skal lægge omkring 7.500 kr. for at komme i gang. Det betyder også, at du ikke skal finde mellem 100.000 kr. – 130.000 kr., hvilket ikke er en atypisk pris for en varmepumpe. 

Når du vælger en abonnementsløsning, så skal du heller ikke tænke over ekstraudgifter til varmepumpen. For hvis den går i stykker, ikke fungerer som den skal eller lignende, så er firmaet, du lejer den igennem, som ordner den for dig. 

Du kan opnå en bedre energimærkning 

Med en luft til vand varmepumpe kan din bolig også få en bedre energimærkning. Det kan også være med til at øge værdien af din bolig – og det er noget, alle boligejere kan forholde sig til.