Her er gode forslag til en omgang tømrer humor!

19 november 2019
admin

Der er nu intet som at lave lidt spas på arbejdspladsen, så man får rusket lidt op i dagligdagen med ens arbejde, og man måske kan få et smil på læben, så man lige glemmer et kort øjeblik, at det måske er mandag, selvom man elsker ens arbejde.

Det kan jo blandt andet være, hvis man er tømrer, hvor man måske har en jargon på arbejdspladsen om at være lidt løse i det og ikke være bange for at tage lidt gas på hinanden, og dette vil vi da slå et slag for og komme med nogle konkrete forslag til i denne artikel!

DOG skal det lige siges med det samme, at selvom man måske har en arbejdsplads, der er lidt brovtende, og hvor man ikke skal være bange for at møve sig frem og nogle gange skulle holde til nogle barske udtryk, så er det ikke det samme som, at man skal finde sig i alt og dermed gøre alt.

Løjerne må aldrig blive en personlig hetz, man må ikke mobbe andre, og man skal heller ikke udstille vedkommende, så andre kan se det i et større omfang – afstemmer man ikke dette, kan man få en fagforenings-sag på nakken.

Derfor bør man gøre det i det små først og husk altid, at du ikke skal gøre noget mod andre, som du ikke vil kunne holde til selv – og dette inkluderer blandt andet permanente skader og sexchikane.

Men ellers kan man forsøge sig med lidt, og det kan blandt andet være overfor tømrerlærlingen, hvor man forsøger at initiere, at vedkommende skal blive en del af virksomheden og kunne holde til arbejdet i længden.

Bed for eksempel vedkommende om at hente en “søm-forlænger”, eller hvad med et vaterpas, der kan måle på den anden vinkel?

“Hul-fjerneren” er også en populær ting at bede nye folk om at hente.

Hvad kan du ellers komme på?