Forny din have med en anlægsgartner

30 august 2021
Steffen Hansen

Er du blevet træt af at kigge på den samme gamle græsplæne, buske og blomster? Det kan også være at du er glad for din have, men bare ønsker at forny den, eller måske vil du gerne have anlagt en terrasse eller et bålsted? Uanset hvad du ønsker, så kan en anlægsgartner hjælpe dig med at opfylde dine havedrømmer. Ønsker du at ændre eller forny din have, så læs med her.

Hvor skal man starte?

Det bedste sted at starte, er ved at lægge en plan over hvad man ønsker ændret eller fornyet. Det kan være en god idé at lave en tegning, der illustrerer hvordan du ønsker at din have skal se ud. Er du ikke selv den kreative type, kan anlægsgartneren hjælpe dig med at få dine idéer ned på papir. De kan også rådgive dig ift. hvorvidt dine ønsker er realistiske.

Hvordan finder man en anlægsgartner?

Der er flere metoder du kan benytte dig af, for at finde en anlægsgartner. Du kan f.eks. spørge dit netværk i form af din familie, dine venner, dine naboer eller dine kollegaer. Der er god chance for at nogen har benyttet sig af en anlægsgartner, og dermed kan anbefale nogen. Du kan også benytte dig af internettet. Hvis du bor i København skal du bare indtaste: find en anlægsgartner i Storkøbenhavn og så får du automatisk en liste over firmaer der kan hjælpe.

Hvordan finder jeg den rigtige?

En god metode til at finde den rigtige anlægsgartner for dig, er ved at benytte hjemmesider, hvor man kan læse anmeldelse af forskellige typer virksomheder og butikker. Her kan du læse andres anbefalinger, advarsler og bedømmelser af de forskellige anlægsgartnere. Når du har fundet nogle potentielle emner, er det en god idé at indhente flere tilbud, da det giver dig mulighed for at forhandle på prisen.