Find en kompetent entreprenør på Nordsjælland

21 juli 2020
Silje Hansen

Står du og skal have lavet et byggeprojekt enten privat eller som firma, kan det være ideelt at opsøge en entreprenør. En entreprenør, kan i dag både hjælpe med større og små opgaver i hjemmet eller for virksomheden. Det er alt lige fra at bygge en bolig, et større komplet, virksomhedsdomicil, få lagt nyt tag eller lave en ny indkørsel til din bolig. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for din muligheder, når du hyrer en kompetent entreprenør.

Uanset hvad du skal have bygget eller lavet, kan det være en fordel at indlede en entreprenør ret tidligt i processen. Dermed kan du få den nødvendige sparring og hjælp til at vælge de bedste og måske billigste løsninger for projektet.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en entreprenør?

Når du skal vælge en entreprenør til en opgave, bør du først og fremmest vælge en entreprenørvirksomhed, der er medlem af Byg Garanti. Det er din sikkerhed, for det som bliver bygget er i orden. Hvis entreprenøren er medlem af Byg Garanti, kan du forvente at få dækket et beløb op til 150.000 kr, hvis der er opstået skader, sjusk, mangler eller uenigheder i forhold til det arbejde, der skal udføres. 

Herudover kan det være en fordel at indsnævre søgningen til den lokale by eller område, som du selv bor i eller som virksomheden er placeret i. Det kan gøre det mere overskueligt at vælge den rette entreprenør til din opgave. 

Du kan starte med at forhøre dig rundt i dit netværk, om du kan finde nogle anbefalinger. Dernæst kan du undersøge, hvem der har fået de bedste kundeanmedelser på de Trustpilot eller de sociale medier. 

Vi har undersøgt markedet på Sjælland, og kan varmt anbefale at vælge F. Madsen Entreprise, hvis du søger en kompetent entreprenør i Nordsjælland.