Find den rette varmepumpe – og få hjælp til opsætning

07 oktober 2019
admin

De nye, moderne varmepumper er lige for tiden det mest klima og miljø venlige alternativ til de traditionelle opvarmnings former, du kan opdrive på det danske marked. Med en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe som erstatning for henholdsvis dit gamle fyr eller dine ineffektive elektriske radiatorer kan du samtidig regne med at skære helt op til 70 procent af dine udgifter til opvarmning af din bolig. Dette betyder, at du med god samvittighed over for såvel klima, miljø og pengepung kan fyre op form varmen i alle de kolde vintermåneder.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Helt generelt skal du gå efter en luft til vand varmepumpe, hvis du indtil videre har varmet din bolig op ved hjælp af vandvarme, og er glad for denne løsning. En luft til vand varmepumpe kan nemlig fungere fint som erstatning for dit olie, gas eller pille fyr, og er samtidig meget mere energi effektiv og driftssikker. Med en luft til vand varmepumpe skal du ikke tænke på konstant at skulle fylde brændstof på – og den kræver stort set ingen vedligeholdelse.

Varmer du der imod op ved hjælp af elovne, kan du med fordel udskifte disse med moderne luft til luft varmepumper. Disse har den fordel at de – ud over at spare dig for en stor elregning – også renser luften i din bolig, og dermed overflødiggør udluftning. Om sommeren kan du ”vende” din luft til luft varmepumpe og bruge den som air condition anlæg på de lange, varme dage.

Hvor får jeg hjælp til opsætning af varmepumper i Farsø?

Når du har fundet den helt perfekte varmepumpe, skal du bruge professionel hjælp til opsætning. Her kan du med fordel kontakte Vester Hornum Smede & VVS ApS, som har mange års erfaring med installering og montering af varmepumper. Læs mere, og kontakt Vester Hornum Smede & VVS ApS, på vhvvs.dk