Find den perfekte ungdomsbolig!

29 oktober 2019
admin

Skal du til at studere? Og søger du en bolig, som du kan bo i på en studerendes lave budget? Så er det en ungdomsbolig, som du skal søge efter. Der findes mange selskaber, der udlejer ungdomsboliger i Danmarks største byer. Jagten på en ungdomsbolig går ind hvert år, når de mange unge skal starte på ny ungdomsuddannelse eller på universitetet. 

Sådan finder du en ungdomsbolig

Når du skal finde en ungdomsbolig, er det altid en god idé at skrive dig op i god tid. Skal du starte på uddannelse til september, kan det derfor være en fordel at skrive dig op allerede året inden. Selvfølgelig ved man ikke altid, hvilken uddannelse man kommer ind på. Derfor kan det ændre sig, hvilken by man skal studere i. Men derfor kan man også vælge at skrive sig op i flere byer, så mulighederne er mange i stedet for få. 

Ungdomsbolig i Aalborg og Nørresundby

Skal du studere i Aalborg? Så kan du med fordel se nærmere på Nørresundby Boligselskab. De har mere end 3000 boliger i Nordjylland og derfor også rigtig mange ungdomsboliger. Boligselskabets ungdomsboliger er både beliggende nord for fjorden, i Nørresundby, og på den anden side, i Aalborg.

Selvom du skal studere i Aalborg, så er en ungdomsbolig i Nørresundby faktisk et godt valg. For det første så er prisen god, men du kan også hurtigt og let komme til Aalborg centrum, hvor flere uddannelsesinstitutioner er beliggende. Aalborg centrum er kun en kort gå- eller cykeltur væk. Hvis det skulle være dårligt vejr, kører busserne også lige over broen på et øjeblik. Ligeledes går der hele tiden busser direkte til Aalborg Universitet i den østlige del af Aalborg. 

Vil du læse mere om Nørresundby Boligselskab og deres mange ungdomsboliger i Nørresundby og Aalborg? På deres hjemmeside kan du se hele udvalget og finde din nye ungdomsbolig.