Find de smukkeste terrasser online

08 juni 2021
astrid_pedersen

I år bliver sommeren noget ganske særligt – og dette skyldes ikke kun det smukke danske sommervejr. Igennem det seneste års tid har flere og flere danskere fået øjnene op for hvor skønt det er at holde sommerferie her i Danmark. Det danske sommerland er ganske uforligneligt i sin skønhed. Og da den danske natur er sikker for alle er det nemt at holde ferie under hjemlige himmelstrøg med hele familien.

Forsød din staycation med en træterrasse

Er du og din familie oven i købet så heldige at være i besiddelse af et hus med have til behøver I således ikke at besvære jer med dyre flybilletter, overfyldte lufthavne, tætpakkede fly og uinspirerende all inclusive hoteller på fjerne destinationer.

Du vil formedelst ganske få investeringer, økonomiske såvel som tidsmæssige, kunne forvandle haven til alle tiders ferie paradis for store og små. De mindste vil kunne more sig med udendørs legeredskaber så som et gyngestativ, en have trampolin, en sandkasse eller måske et legetårn. Og de voksne vil kunne hygge sig og solbade på en lækker træterrasse imens.

Kan jeg selv bygge en træterrasse?

Måske tænker du at det at købe en træterrasse blot er et spørgsmål om at finde en instruktionsvideo på Youtube og så anskaffe nogle terrassebrædder i det lokale byggemarked.

Men her skal du overveje om ikke en professionelt opført træterrasse er investeringen værd. Du vil faktisk kunne forøge værdien af din ejendom ganske betragteligt hvis du lader en faguddannet tømrer forestå opførelsen af din træterrasse. Og så vil du få en flot og holdbar træterrasse som familien kan have glæde af i mange år.

Hvem kan hjælpe med at opføre en træterrasse?

Tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS har mange års erfaring inden for design og konstruktion af træterrasse. Du kan se eksempler på Andreas la Cours arbejde på https://www.kun-terrasser.dk/.