Find de bedste materialer i dit lokale byggemarked

23 februar 2020
astrid_pedersen

Skal du bygge til eller om? Så bør du finde det bedste og billigste byggemarked i Struer, når der skal handles ind.

Hvem er Øster Hjerm Bygningsartikler?

Øster Hjerm Bygningsartikler er dit lokale byggemarked i Hjerm. Da Øster Hjerm Bygningsartikler i midten af forrige århundrede blev grundlagt, var det som en udvidelse af den lokale købmand. Daværende brugs uddeler Svend Kjær påbegyndte salg af diverse bygnings artikler, her under spånplader, panelplader, tapet og meget andet.

I 1991 blev kolonialvare butikken helt og holdent afviklet til fordel for en decideret bygge butik med en dertil hørende udstilling. Og i 2005 blev det, som i dag udgør Øster Hjerm Bygningsartikler, til virkelighed, med et funklende nyt indgangs parti og et ægte tegl tag. Den store lagerhal kom til i 2010, og anvendes til opbevaring af de store og velassorterede udvalg af materialer til såvel private forbrugere som til erhvervslivet.

Øster Hjerm Bygningsartikler er medlem af Jydske Byggecentre – en indkøbsforening bestående af 21 selvstændige byggecentre fordelt overalt Jylland samt på Samsø og på Sjælland. Dette medlemskab er din garanti for høj kvalitet og solid kunde service. Uanset om du er gør det selv mand eller professionel håndværker, kan du således trygt regne med den mest servile og personlige betjening, når du besøger et medlem af Jydske Byggecentre.

Hos Øster Hjerm Bygningsartikler ved de dygtige og engagerede medarbejdere præcis hvad de har med at gøre, og rådgiver gerne ud fra deres egen store ekspertise og lange erfaring med byggeri.

Gode tilbud hos Øster Hjerm Bygningsartikler

Hos Øster Hjerm Bygningsartikler kan du altid finde gode tilbyd på bygnings artikler og andet, som du som husejere kan have glæde af – for eksempel optænding (træpiller, briketter, brænde og så videre). Og står du og mangler materialer i forbindelse med renovering af dit hus, er det selvfølgelig oplagt at finde disse hos Øster Hjerm Bygningsartikler – til de helt rigtige priser. Læs mere på hjerm-byg.dk