Få sluttet vand til dit vandingssystem

30 august 2021
anders_lundtang_hansen

Vandingssystemer er jo ikke meget bevendte, hvis man ikke slutter noget vand til dem; dette gælder også, om man skal bruge et enkelt og ikke flere på samme tid.

Nogle gange er det areal, man skal vande, i en tilstrækkelige størrelse, så man kan nøjes med at bruge et enkelt, om man vælger det ene eller det andet system – det kan som regel komme godt omkring med vandet, selvom det ikke ser ud til at udfylde hele arealet.

Du skal jo lidt se det som, når det regner, at vandet kommer længere omkring, end hvor det lige falder ned fra; på samme måde som når du kaster en sten i en vandpyt, og det sprøjter op med vand.

Moderne vandingssystemer sørger også for, at man udelukkende bruger den mængde vand, som der er behov for at bruge, så man ikke spilder vandet.

Men det kræver jo stadig, at man slutter det til en vandkilde.

Hvor skal vandet til vandingssystemet komme fra?

Hvis man nu har nogle større arealer, som der skal vandes, så skal der stadig meget vand til i nogle perioder, men det er desværre ikke altid, at man lige har en vandhane i nærheden.

Der kan jo være tale om marker eller haver, der er langt fra det nærmeste hus, som der skal vandes, hvorfor man ikke lige kan komme til en vandhane.

Heldigvis er der nogle løsninger, man kan benytte sig af i den sammenhæng.

Det er måske ikke lige nogle, som man selv kunne komme på, men dem, som der tilbyder disse systemer, vil sagtens kunne hjælpe dig med dette.

De kan finde den mest effektive metode til at få vand ud i vandingssystemet eller -systemerne på, så du udnytter vandet optimalt og får det fordelt korrekt, så du kan få vandet det, som der skal vandes.