Få professionel VVS hjælp til boligen

04 august 2020
astrid_pedersen

Har du netop erhvervet dig en ny bolig – og trænger køkken og bad til en ordentlig overhaling? Så er det en rigtig god idé fra begyndelsen at få fat på en dygtig autoriseret VVS installatør. Du vil nemlig med stor sandsynlighed få brug for at få udført arbejde på de faste installationer i boligen.

Til dette formål er det lovpligtigt at anvende en autoriseret VVS installatør. Du vil nemlig kunne risikere at udrette store skader på såvel materiel som på mennesker hvis du selv forsøger dig som gør det selv VVS’er.

Hvorfor benytte en autoriseret VVS installatør, når køkken eller bad skal renoveres?

Ud over det at det i følgende gældende dansk lov er påbudt at anvende en autoriseret VVS installatør i forbindelse med VVS arbejde i boligen vil en erfaren VVS mand også kunne være til stor hjælp når moderniseringen af dit køkken eller badeværelse skal planlægges.

Er boligen af ældre dato vil rørføringen med stor sandsynlighed også være det. Dette betyder at der muligvis skal udskiftes rørledninger. Samtidig vil en VVS installatør være allerbedst rustet når det handler om den viden der skal til for at optimere installationerne i din bolig. Og skal der sløjfes en gasledning, flyttes et afløb eller oprettes et dræn til din vaskemaskine eller opvaskemaskine har din autoriserede VVS installatør de stærkeste forudsætninger for at sikre at denne opgave løses efter alle gældende forskrifter.

Resultatet bliver sikkert og langtids holdbart – og du vil minimere risikoen for vandskader som følge af dårligt udført rør arbejde.

Hvor kan jeg få professionel assistance til VVS i Slagelse?

Hvis du leder efter hjælp til at få løst dine VVS opgaver i din bolig i Slagelse kan du med fordel tage kontakt til Uglebjerg VVS. Uglebjerg VVS er et velrenommeret VVS firma med mange års erfaring i VVS arbejde hos private – læs mere på uglebjergvvs.dk