Få mere – og bedre – varme for pengene med en miljøvenlig varmepumpe

08 oktober 2019
admin

Leder du efter en måde, hvorpå du kan gøre dit hjem mere klima og miljø venligt? Ønsker du at spare penge på dine årlige udgifter til varme – og er du træt af konstant at skulle reparere på dit gamle fyr? Så kan du faktisk slå tre fluer med eet smæk. Du kan nemlig vælge at skifte det slidte olie, pille eller gas fyr ud med en smart luft til vand varmepumpe.

Hvorfor skal jeg skifte til en luft til vand varmepumpe?

Der er mange fordele forbundet ved at skrotte fyret til ære for en moderne og effektiv luft til vand varmepumpe. For det første er energi udnyttelsen i en luft til vand varmepumpe meget højere end i et gammelt fyr, som med årene er blevet slidt og kræver mere og mere brændstof for at kunne levere den nødvendige varme.

Dette betyder to ting: Du sparer penge, idet der ikke skal tilføjes samme mængde energi for at få opvarmet brugsvand og cirkulations vand (det vand, som varmer radiatoren op). Og så kan du bryste dig af at bidrage til en grønnere fremtid med en bæredygtig opvarmningsløsning. Du kan, med andre ord, fyre godt op for varmen og tage et langt, varmt bad med ren samvittighed over for såvel pengepung som miljø og klima.

Hvor finder jeg de bedste luft til vand varmepumper?

Er du således på jagt efter den luft til vand varmepumpe, som skal erstatte dit gamle fyr, kan du med fordel tjekke Gram Energi. Hos Gram Energi føres udelukkende de nyeste og mest effektive luft til vand varmepumper fra Panasonic – et brand, som udmærker sig ved altid at være fremme i skoene når det handler om forbruger elektronik. Varmepumper fra Panasonic er således bedst i klassen på alle områder. Og hos Gram Energi vil du med garanti kunne finde en varmepumpe, som passer præcis til dine og din boligs behov. Se udvalget på gramenergi.dk