Få hjæp til valg af gardiner hos din lokale gardinbus

21 juli 2020
astrid_pedersen

Skal boligen friskes op med friske farver på væggene og måske en spritny indretnings stil? Så har du sikkert allerede udset dig møbler, tæpper kunst til væggene og andet interiør. Der er dog en ting du ikke må glemme i denne sammenhæng – og det er gardinerne.

Uanset om du er til traditionelle stof gardiner, eller om du foretrækker lameller, persienner, folde gardiner eller de stilfulde Copenhagen Blinds bør du nemlig tænke gardiner ind i din nye indretning. Ellers vil denne hurtigt falde helt til jorden. Gardiner har nemlig stor indflydelse på en stue eller et værelses udtryk. Gardinerne påvirker aktivt lyset i rummet og har således indflydelse på hvorledes dine lækre designer møbler og kunsten på dine vægge tager sig ud.

Der ud over er det vigtigt at dine gardiner, persienner eller lameller matcher det øvrige decor både hvad angår farve og materiale. Og så er det selvfølgelig vigtigt at gardinerne passer til de vinduer eller døre foran hvilke de skal ophænges.

Hvordan vælger jeg de rette gardiner?

Det er selvsagt noget af en bet at skulle vælge stof eller materialer til gardiner. Står du i en stof forretning vil du ikke have en jordisk chance for at kunne vurdere hvorledes stoffet vil tage sig ud når først det er hængt op foran dine vinduer eller terrasse døre. Og du vil ikke kunne vurdere hvorledes gardiner fremstillet i det pågældende stof vil påvirke lys indfaldet i rummet.

Der ud over skal du, såfremt du selv vælger at fremstille dine gardiner, være yderst pertentlig når du tager mål af vinduer og døre. Der er nærmest ikke noget mere kikset end gardiner som ikke passer på mål.

Vil du være helt sikker på at dine gardiner kommer til at passe perfekt til boligen er det en god idé at få Gardinbussen på besøg. Bestil et besøg fra Gardinbussen på Gardinbus.nu