Få hjæp fra din vvs mand når køkken eller badeværelse skal sættes i stand

28 oktober 2019
admin

Når du flytter ind i en ny bolig af ældre dato, er det meget sandsynligt, at badeværelset eller køkkenet – eller måske begge dele – trænger til en overhaling. Badeværelser, som ikke er blevet renoveret i årevis, lever sjældent op til tidens krav om vådrumssikring – og rørene trænger helt sikkert til et eftersyn.

Hvis køkkenet ikke er forsynet med moderne faciliteter så som opvaskemaskine eller affalds kværn, skal disse installeres. En opvaskemaskine skal have en bestemt tilslutning til afløbet, hvis den skal kunne drænes korrekt. Og har du i samme omgang brug for at få flyttet køkkenvasken, skal der også trækkes rør til dette.

Kan jeg selv renovere køkken og badeværelse?

Der er mange ting, du selv kan gøre for at få et rigtig flot resultat. Der er for eksempel intet til hinder for at du selv maler, sætter fliser op, eller udskifter armaturet på vasken i køkkenet eller i badeværelset. Men hvis der skal gås i dybden med arbejdet, og rørledninger til drikkevand skal lægges om, eller et afløb til spildevand skal flyttes, skal der professionelle kræfter på banen.

Lovgivningen foreskriver, at visse typer arbejde inden for denne genre udføres af en autoriseret håndværker. Og derfor bør du så tidligt som muligt i processen tage kontakt til dit lokale vvs firma. Bor du i Slagelse eller nærmeste omegn hedder dette firma Uglebjerg VVS.

Hvordan kan Uglebjerg VVS hjælpe mig?

Med Uglebjerg VVS får du i første omgang kyndig vejledning og rådgivning omkring dine vvs installationer og placeringen af disse. Uglebjerg VVS hjælper gerne med installering af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler eller andre elementer, som kræver tilslutning til afløb. Og så kan Uglebjerg VVS selvfølgelig også hjælpe med at udskifteeller trække rør til afløb eller vandledning, lige som du kan få hjælp til sløjfning af gasledninger, skulle du ikke ønske at bruge gas til madlavning.

Du kan få mere information om vvs i Slagelse på uglebjergvvs.dk