Få hjælp til valg af den rette varmepumpe

08 august 2021
astrid_pedersen

Drømmer du om at spare mange penge på varme, og samtidig gøre miljøet og klimaet en kæmpe tjeneste? Så bør du overveje at skifte til en driftsikker og energi effektiv luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe.

Er du bosiddende i den sydlige del af Sjælland, og har du brug for hjælp til køb af varmepumpe, kan du med fordel kontakte El Og Teknik ApS.

Hvem er El Og Teknik ApS?

El Og Teknik ApS er en sammenslutning af nogle af de bedste elektriker og installatør virksomheder på Sydsjælland, nemlig A&O Carstensen, El-Firmaet Lodal og Tappernøje El.

Når du lader El Og Teknik ApS forestå elektriker arbejdet i din bolig kan du således være helt ikker på at du får de mest skarpe kompetencer samt teknikere og installatører med mange års erfaring.

El Og Teknik ApS vil altid kunne stille med dygtige og rutinerede medarbejdere som kan hjælpe med at løse dine problemer eller udvikle nye løsninger skræddersyet til netop din bolig. Og så kan El Og Teknik ApS selvfølgelig hjælpe dig med at opsætte og installere din nye luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe.

El Og Teknik ApS samarbejder nemlig med et af de bedste lokale VVS firmaer som har erfaring inden for netop montering af luft til vand varmepumper og som har de rette autorisationer hertil. Du vil, med andre ord, kunne regne med en komplet service i forbindelse med skift til varmepumpe hos El Og Teknik ApS.

Find den rette varmepumpe i Præstø hos El Og Teknik ApS

Med hjælp fra El Og Teknik ApS kan du finde en varmepumpe i den rette størrelse og med tilstrækkelig kapacitet til at holde din bolig vel forsynet med varme både sommer og vinter. Læs mere, og kontakt El Og Teknik ApS direkte, via hjemmesiden eogt.dk