Få hjælp til køb af hus eller lejlighed hos boligadvokat på Fyn

19 juli 2020
astrid_pedersen

Det at købe et hus eller en lejlighed er blandt de største beslutninger i livet. Dette skyldes ikke alene at et sådant køb er behæftet med en relativt stor økonomisk udskrivning. Der er også mange risici forbundet med det at købe bolig. Og det er langt fra sikkert at en ejendomsmægler vil gøre dig opmærksom på disse når du står som potentiel købe. Derfor bør du alliere dig med en dygtig boligadvokat – og her kan du med fordel vælge Advokat Mohr.

Hvad kan Advokat Mohr hjælpe mig med?

Advokat Mohr er behjælpelig som din wing man når du står for at skulle købe hus eller lejlighed. Hos Advokat Mohr finder du udelukkende dygtige jurister med speciale inden for fast ejendom og med stor erfaring inden for netop privat bolig handel.

Advokat Mohr kan blandt andet hjælpe dig med at gennemgå alle de dokumenter, som knytter sig til købe af hus eller lejlighed, her under købsaftale, tilstandsrapport og forureningsattest samt diverse referater af generalforsamlinger i en eventuel ejerforening samt foreningens og ejendommens budgetter og regnskaber. Ud fra disse dokumenter vil en dygtig boligadvokat nemlig hurtigt kunne vurdere om ejendommen er veldrevet og har en sund økonomi.

Der ud over vil en boligadvokat fra Advokat Mohr kunne hjælpe dig med forhandling af købesum, hvis dette ønskes. Advokat Mohr varetager gerne opstilling og tinglysning af det til boligen hørende skøde, lige som du kan få hjælp hos Advokat Mohr i forbindelse med overdragelse af bolig. I den anledning skal der nemlig også ændres i skødet, og diverse formalia så som gældsbrev eller gave moment skal være på plads. Og er du ikke gift med din samlever kan Advokat Mohr hjælpe med at udfærdige en såkaldt sameje kontrakt.

Hvis du ønsker et tilbud på hjælp i forbindelse med boligkøb kan du altid kontakte Advokat Mohr via hjemmesiden https://advokatmohr.dk/specialer/fast-ejendom/