Få gode gardiner fra Gardinbussen!

21 september 2020
Signe Hansen

Der er intet, der kan trække et rum ned, som klodsede gardiner, der får hele rummet til at virke tungt og mørkt. På den anden side kan gardiner også gøre underværker for et rum. Det kan gøre det lyst og indbydende eller give det et behageligt og frisk pust af farve. Uanset hvilke farver og hvilken stemning, som du ønsker i rummet, og uanset om det er i soveværelset, stuen eller børneværelset spiller valget af gardin en væsentlig rolle.

Hos Gardinbussen hjælper de dig godt og sikkert gennem valget af gardin til dit hjem. De ved alt om tekstiler, struktur og farver til den indretning, som du allerede har, og det helt geniale er, at de kører ud til dig med en masse prøver, så du har mulighed for at se gardinerne prøvet af i hjemmet inden du tager det endelige valg.

Vælg rigtigt første gang! 

På den måde kan du være sikker på, at du har valgt rigtigt, inden du foretager købet. Udover muligheden for at se dine fremtidige gardiner i værelset hjælper gardinbussen dig med at måle op og skære stoffet til, så gardinerne kommer til at passe helt perfekt til vinduet, som de skal sidde i.

Udover almindelige gardiner kan gardinbussen også vise persienner, plisségardiner og foldergardiner frem, hvis det er ønsket. Det er derfor en god idé at tage kontakt ved at ringe eller skrive til dem på deres hjemmeside, så I kan få jer en snak om, hvilke løsninger, der er mest relevante for dig at se på inden de tager turen hjem til dig.

Når du har besluttet dig for hvilke gardiner, der er perfekte til dit hjem, så hjælper de også med at montere dem. Du får med andre ord god og kyndig vejledning, hjælp og håndtering igennem hele processen. Det kan ikke være nemmere at få gode gardiner!