Få en havemand til at hjælpe

12 februar 2020
lotte_hindsberg

Der er mange gode grunde til, at man med fordel kan benytte sig af en haveservice. Det kan være mangel på tid, man er ved at blive ældre og derfor mangler energien og krafterne til selv at ordne haven, som man har kunne gøre tidligere. Det kan også være, fordi man ikke har den nødvendige viden og ønsker at få hjælp til at få anlagt en have, hvor blomster og planter ikke konsekvens går ud. Det er blandt andet muligt at søge på haveservice i Køge og få hjælp, hvis man bor i det område.

Få gjort din have mere ældre venlig

Som man bliver ældre kan det være svært at overskue det samme, som man har kunne før og her kan det være en god ide at benytte sig af en haveservice. Det kan f.eks. skyldes manglende energi.

Det kan enten være at få en havemand til at tage sig af det grove, som hækkeklipning og græsslåning, men det kan også være at ordne haven generelt. En anden mulighed er at få nedlagt bede og få sået græs eller lagt fliser istedet. Få klippet buske og frugttræer ned, så de er nemmere at komme til at passe fremover. 

Få fjernet store træer

Et andet område hvor en haveservice kommer til sin ret, er når man skal have fjernet træer fra sin have. Det er en god ide ikke at have store træer nær sit hus, da de er med til at stoppe tagrender og dermed kan regnvand ikke komme ned i kloakken. Samtidig har de det nødvendige værktøj og viden til at få træerne fældet hurtigt og effektivt uden at der er risiko for at nogle kommer til skade. De har også mulighed for at få fjernet stubben og hvis man ikke selv ønsker at bruge træet som brænde, at få det kørt væk.