Få den bedste rådgivning ved boligkøb hos en boligadvokat

29 marts 2021
astrid_pedersen

Når du står for at skulle købe en ny bolig, er det vigtigt, at du sætter dig godt og grundigt ind i alle sagsforhold, som omgiver boligen og handelen. Et boligkøb er simpelt hen en alt for kostbar affære til at du kan tillade dig at overlade den til tilfældighederne. Det er utroligt vigtigt at du træffer din beslutning om køb af hus eller lejlighed på et oplyst grundlag, og ikke blot køber i blinde.

Du kan risikere at et enkelt fejltrin kan koste dig og din familie dyrt igennem de næste mange år. Derfor er det en rigtig dårlig idé at spare når det gælder kompetent boligrådgivning. Du kan nemlig ikke regne med at ejendomsmægleren fortæller dig alt hvad der er værd at vide om den nye bolig. Ejendomsmægleren er primært sælgers mand, og tjener sine penge på at sælge så mange boliger på så kortest mulig tid – og gerne til så høj en pris som det kan lade sig gøre.

Du bør således finde en uvildig rådgiver som er på din side, og som kan hjælpe dig til at træffe den rette beslutning om køb. Og det er her din boligadvokat kommer ind i billedet.

Lad din boligadvokat læse dokumentationen igennem

Det kan nemlig godt være vanskeligt som menigmand at gennemskue hvad det er man skal kigge efter i diverse dokumenter som hidrører fra boligen. Det være sig for eksempel referater af generalforsamlinger i foreningen som ejerlejligheden tilhører, eller servitutter og lokal planer som vedører det område hvor drømmehuset har sin beliggenhed.

En dygtig boligadvokat vil der imod have de rette faglige og erfaringsmæssige forudsætninger for ved en grundig gennemlæsning at kunne fastslå om der her er tale om et godt eller et dårligt køb, og råde dig på baggrund heraf.

Du kan finde din lokale boligadvokat hos Knudsgaard Advokater – læs mere på https://www.knudsgaardadvokater.dk/boligadvokat.