Billigere varme med en luft til vand varmepumpe

05 oktober 2021
astrid_pedersen

editorial

Kunne du godt tænke dig at hoppe med på den grønne omstilling? Så bør du kigge på måden, hvorpå du opvarmer dit hus. Og her kan du med stor fordel overveje en luft til vand varmepumpe.

Hvorfor skal jeg købe en luft til vand varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at investere i en luft til vand varmepumpe.

For det første vil du med en luft til vand varmepumpe kunne spare op imod halvdelen – og i visse tilfælde endnu mere – af dine årlige udgifter til opvarmning af din bolig. En luft til vand varmepumpe er nemlig særdeles energi effektiv hvilket betyder at den er bedre til at udnytte den tilførte energi – og det kan tydeligt mærkes på pengepungen.

For det andet er en luft til vand varmepumpe temmelig meget mere driftsikker end et gammelt udtjent fyr. Det betyder at du ikke nær så ofte skal bekoste rensning, vedligeholdelse og reparation af din varmepumpe. Og for det tredje er en varmepumpe anno 2021 det mest miljø og klima venlige alternativ til fyret.

Du giver, med andre ord, din bolig en grønnere profil samtidig med at du sparer penge. Med en luft til vand varmepumpe kan du gøre miljø og klima en tjeneste formedelst en forholdsvis beskeden investering. Og da du kan opnå offentligt tilskud til luft til vand varmepumpe vil denne have tjent sig selv hjem i løbet af meget få år.

Få hjælp til at vælge den rette luft til vand varmepumpe

Når du står for at skulle købe en luft til vand varmepumpe er det vigtigt at du vælger en model som i størrelse og kapacitet modsvarer din husstands behov for opvarmning af brugsvand og cirkulations vand.

Hos Amalo, som er et københavnsk baseret VVS firma, kan du få den rette rådgivning når det handler om valg af varmepumper. Læs mere på Amalo.dk.