Arbejder en havemand også om vinteren?

29 oktober 2019
admin

Når man typisk skal forestille sig en havemand arbejde, så ser man jo et scenarie for sig, hvor fuglene pipper, der er en let brise, hvilket falder den enkelte havemand perfekt for, for det er godt nok varmt.

Man har en solskærm på hovedet, har tyndt tøj på for at holde varmen her om sommeren ud, og stoffet på tøjet er egentlig kun til, at man ikke river sig på torne eller får andre overfladiske skrammer.

Havemanden sørger for hele tiden at drikke vand, så vedkommende ikke dehydrerer, og er der lige et par minutter at sætte sig i skyggen og tage et kort hvil, så udnytter man det.

Sjældent ser man jo en havemand for sig i en snedrive, hvor vinden piber om ørene på vedkommende, mens personen er dækket godt til i en anorak for at holde varmen.

Måske er det heller ikke lige under en mindre snestorm, at en havemand har mest at lave, men at se en havemand som en type, der ligger brak om vinteren som en land, eller vedkommende laver noget andet om vinteren for at tjene penge, behøver ingenlunde være tilfældet.

Selv en landmand skal jo også fordrene dyrene, og bare fordi der ikke er marker at så, så er der jo stadig opgaver at tage sig til at lave, eller nogle andre opgaver at kigge på, som man ellers ikke har tid til resten af året.

Sådan ligger landet også for en havemand, der måske stadig skal fjerne nedfaldne grene som havemand i Høje-taastrup eller andre steder i landet, hvor man er ansat eller hyret ind som havemand.

Og måske lægger man planer for, hvad man skal gøre ved haven til næste år, når foråret kommer.

Når end du skal bruge en havemand, så er det je-haveservice.dk, du skal tage fat i, og så er du sikker på, at opgaven bliver klaret.