Skal der ske noget nyt med dine gulve?

27 august 2020
cecilie_mortensen

Hvis du går og drømmer om, at der skal ske noget nyt i din bolig, har du så overvejet at forny gulvene? Gulvene i hjemmet er nok en af de ting, som ikke altid får mest opmærksomhed – og det er en skam. Gulvene har nemlig meget at sige for, hvordan et rum præsenterer sig. Er gulvet f.eks. gået hen og er blevet slidt, så vil det påvirke et rum meget mere, end du måske forestiller sig. Det er nu heller ikke så underligt.

Gulvene har meget at sige for det førstehåndsindtryk, man får i en bolig. Og det giver selvfølgelig dig en pokkers masse muligheder. 

Hvilket gulv skal du vælge? 

Hvis du vil have lagt et helt nyt gulv, så er der mange muligheder at vælge mellem. Spørgsmålet er derfor også, hvad du skal gå med? For at hjælpe dig lidt på vej, kan du overveje, hvordan rummet bliver brugt. 

Hvis du skal skifte gulvet i køkkenet, så er det klart en fordel med et gulv, hvor væsker og fødevarer ikke så nemt kan trænge ned i gulvet. Det er nemlig utrolig praktisk for dig, hvis du finder et gulv, som kan gøre rengøringen lige til i hverdagen. Derefter kan du forholde dig til det udseende, du vil gå efter. Og her kan du også overveje, hvad der vil passe til resten af rummet. 

Nogle af de gulvtyper du blandt andet kan vælge mellem er linoleumsgulve, vinylgulve og trægulve. Alle disse gulvtyper vil du kunne bruge i et køkken. Væg-til-væg tæpper derimod, er langt mere ideelle på børneværelset, soveværelset eller lignende. 

Få hjælp fra et dygtigt gulvfirma

Når du skal i mål med dit nye gulv, er der god grund til at kontakte Assens Gulvbelægning. De har mere end 45 års erfaring i branchen – det betyder selvfølgelig også, at du er i ekstra gode hænder, når dit nye gulv skal lægges: https://assensgulv.dk/