Udnyt potentialet med en badeværelsesrenovering!

13 august 2020
Pia Nielsen

Badeværelset er ét af de mest benyttede rum i huset – overvejer du badeværelsesrenovering i Holstebro? Med en badeværelsesrenovering i Holstebro har du mulighed for at udnytte potentialet optimalt i dit badeværelse. Vælg den løsning, der matcher dit behov og boligstil – inden for dit budget!

Vælg badeværelsesrenovering i Holstebro

En badeværelsesrenovering kan næsten altid betale sig. Hvis du netop er flyttet i en ny bolig, er et nyt badeværelse måske det, der skal til for at fuldende indretningen? Måske har du boet længe i et skønt hus, men badeværelset er gammelt og ikke et sted, du har lyst til at opholde dig? Næsten uanset hvilken boligsituation du er i, kan en badeværelsesrenovering betale sig. 

Kan badeværelsesrenovering betale sig ved salg?

Ved salg af bolig advarer mange mod at renovere badeværelset umiddelbart inden med henblik på at øge salgsprisen. Forklaringen er, at de fleste foretrækker selv at vælge deres badeværelse og vil derfor rive det ned alligevel. Dette kan der være noget om, men ikke altid…

En badeværelsesrenovering behøver hverken være omfattende eller dyr. Den behøver ikke ændre stilen eller kræve besøg af en VVS-installatør. Renovering af badeværelse findes i alle prisklasser og kan sagtens være kosmetisk. En kosmetisk renovering af badeværelset betyder overfladisk forskønnelse. 

Hvad indebærer en badeværelsesrenovering?

Den kosmetiske renovering af et badeværelse kan begrænse sig til maling af fliser, udskiftning af et enkelt møbel eller sanitetselement. En ny håndbruser eller spejl over vasken kan også gøre en forskel. En mere omfattende badeværelsesrenovering vil typisk indbefatte udskiftning af fliser og gulv samt evt. udskiftning af sanitet og møbler. 

Meget af renoveringen kan du selv stå for, mens tilslutning af vand og lignende kræver autoriserede fagmænd. Du kan hos mange badeværelsesforhandlere bestille en komplet renovering, der inkluderer nye elementer samt installering og opsætning. Denne løsning er ofte mest økonomisk ved en komplet renovering.